Официално: Шумахер и семейството му остават в Швейцария


Официално: Шумахер и семейството му остават в Швейцария
Снимка: Getty Images/Guliver

1712 0

Семейството на седемкратния световен шампион на "Формула 1” Михаел Шумахейл ще остане в Швейцария и няма да се мести в Майорка. Това беше съобщено от говорителя на спортиста Сабрина Кех.

Швейцарското списани LÌlIustre съобщи тази седмица, че бившият пилот, който страда от сериозни черепно-мозъчна травма след инцидент през 2013 г., ще бъде преместен в Майорка, където неговата съпруга наскоро купи имот. Много световни медии разпространиха тази история.

"Семейство Шумахер няма планове да се мести в Майорка”, заяви Кех в имейл.

Изглежда, че въпросният имот, който беше купен от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, ще бъде използван за почивна резиденция за съпругата на Шумахер и децата им.

В края на декември 2013 г., докато караше ски във френския курорт Мерибел, седемкратният световен шампион падна и удари главата си в камък, след което изпадна в кома. От септември 2014 г. пилотът е в своята швейцарска вила, разположена на брега на Женевското езеро. Оттогава има много малко и твърде оскъдни информации за здравословното му състояние. /АФП

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички