Новият екип за гостувания на Норвегия плени футболните фенове (СНИМКИ)


Новият екип за гостувания на Норвегия плени футболните фенове (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

3682 0

Гигантът при производителите на спортни облекла - "Nike", изработи изключително завладяващ екип. Той отива на сметката на националния отбор по футбол на Норвегия, като ще бъде резервния втори екип за Ерлинг Холанд и компания.

Фланелката е в така наречения "айсберг" стил и обединява различни нюанси на синия цвят. Футболните привърженици са абсолютно запленени от екипа, като в социалните мрежи не могат да се забележат коментари, които не одобряват изработката.

Норвегия може да го използва на Европейското първенство по футбол догодина, като за целта трябва да се класира за форума. Първо трябва да се справи със Сърбия, а след това евентуално с победителя от двойката измежду Шотландия - Израел.

"С играчи като Ерлинг Холанд и Мартин Йодегаард, както и подобен екип - Норвегия ще бъде достатъчно атрактивен отбор за Европейското първенство по футбол" - заключава спортният сайт "Givemesport". Междувременно, стана ясно, че Холанд е подписал с Дортмунд против волята на Мино Райола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички