Няма да повярвате коя суперзвезда вкара Николета в леглото си


Няма да повярвате коя суперзвезда вкара Николета в леглото си
Снимка: Facebook

49754 0

Бившата жена на Валери Божинов Николета Лозанова върти гореща секс афера с Кристиано Роналдо и сексуалните им отношения през декември са били само началото на една страстна връзка, твърди вестник "Всеки ден".

Именно заради новата си тръпка всеки уикенд водещата на "Папараци" лети до Мадрид, за да се наслади на поредния футболист в живота си, този път от световна класа.

Николета се запознала със звездата на Реал Мадрид миналия март и не след дълго двамата започнали да контактуват на английски език, поддържайки тайни отношения. Изведнъж обаче Лозанова се превърна в специален гост на трибуните, когато Роналдо е на терена и след всеки мач изненадващо двамата отсядали в един и същи хотел.

Преди 2 месеца водещата се похвалила на близки, че е вкарала в леглото си един от най-желаните мъже на планетата. Саматя тя не очаквала, че от срещите им ще излезе нещо повече от еднократен секс, но сега футболистът си е паднал по българката и дава мило и драго, за да я вижда по-често, пише изданието.

Кристиано изпращал самолетни билети на Николета за линията София - Мадрид, като местата винаги били в бизнескласа. На летището в испанската столица Лозанова била посрещана от лимузина, която директно я водела към футболната звезда. Тя била настанявана в най-луксозния 5-звезден хотел на града.

Миналия петък бившата плеймейтка отново летя до Мадрид, не пропускайки да се похвали в социалната мрежа, че е щастлива от мъжа до нея,който й изпраща самолетен билет с покана за вечеря. В събота сутринта пък, очевидно задоволена от изминалата нощ, Ни Ло написа романтичен статус, че е влюбена, но не уточни в кого. Според запознати, става дума за Роналдо.

Приятели на Николета издават, че футболистът я глезел със скъпи подаръци и при предишната им среща й накупил дрехи и бижута за 25 000 евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички