Пропуск на Роналдо от дузпата коства на Реал титлата в Испания


Пропуск на Роналдо от дузпата коства на Реал титлата в Испания
Снимка: Getty Images/Guliver

1747 0

Реал Мадрид се прости с шансовете си за титла в Примера дивисион, след като възпитаниците на Зинедин Зидан изиграха колеблив мач и завършиха 1:1 в гостуването си на Малага на "Ла Росаледа".

Мачът почна по оптимален начин за "белия балет", който поведе в резултата в 33'. Тони Кроос изведе отлично Кристиано Роналдо, който не сбърка, въпреки че повторенията показаха, че има засада при подаването на немския национал.

Португалецът пропусна да реши всичко в мача, след като в 36' пропусна дузпа, а това коства скъпо точно половин час по-късно. Тогава след асистенция на Уелингтон Албентоса успя да изравни и да донесе точката на домакините.

Това е пореден провал за "белите" в мачове като гост, след като в последните 5 мача далеч от "Сантяго Бернабеу", отборът има едва 1 победа. Именно в загубените 9 пункта при гостувания могат да костват титлата на Реал Мадрид, тъй като точно толкова е разликата с лидера Барселона в момента.

"Белия балет" се намира на 2-о място с актив от 54 точки. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички