Никол хвана Гришо на калъп с Бушар (ВИДЕО)


Никол хвана Гришо на калъп с Бушар (ВИДЕО)

21310 0

Буквално два дни след като отпадна от Мастърса в Маями, първата ни ракета при мъжете Григор Димитров се забърка в огромни неприятности. Оказа се, че след победата над световния номер две Анди Мъри нашето момче е отпразнувало успеха в много приятна компания – на канадската тенис красавица Южени Бушар (Джини).

Бушар беше на трибуните по време на мача на Димитров с Мъри, но в крайна сметка това не ѝ стигнало. Скандален запис от охранителна камера на хотел в Маями показва докъде в крайна сметка се е стигнало. Записът излезе първо в някои известни тенис форуми, като Menstennisforum. На него се вижда много добре интересът на Бушар към марката на ракетата на Григор – и то след като Димитров реагира доста остро на въпрос на пресконференцията след мача му с Мъри защо Бушар го гледа.

Изтеклият запис обаче се оказа по-малкото зло за българина. Оказа се, че сегашната му официална изгора Никол Шерцингер е проявила изключителна находчивост и е спипала Григор заедно с Бушар и то точно в сюблимния момент, което се вижда на записа. Според служител на хотела нашият пробвал да се измъкне с нещо от сорта на „не е каквото изглежда“, но Шерцингер не се вързала на късата топка. Тогава Григор пробвал излизане на мрежата – Никол да се присъедини към купона и да понаучи на нещо младите, но американката се оказала не толкова свободомислеща и с мощен минаващ удар приключила мача. Развръзката е довела до контузия на Григор на неприятно място, като тепърва ще се изяснява периодът, в който нашето момче ще извън тенис кортовете, а и извън другите кортове.

Новината, разбира се, е първоаприлска шега - затова не ни стигна смелостта да изфабрикуваме и ВИДЕО. Поне засега Григор не е позволил да го хванат толкова издайнически, ако въобще има апетити към Джини, но както беше популярно през 90-те години на XX век – времето е наше. Екипът на Sportlive.bg пожелава много успехи на нашата първа ракета при мъжете, както и малко повече внимание в професионалното му поведение, когато става въпрос за България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички