Непризнатата дъщеря на Пеле се появи изненадващо в завещанието му


Непризнатата дъщеря на Пеле се появи изненадващо в завещанието му
Снимка: Getty Images

12419 0

Голямата легенда на футбола - Пеле, почина в края на 2022 година на 82 години, но подробности от личния живот на бразилеца продължават да излизат наяве. Този път заради завещанието, оставено от легендарния футболист.

В него Пеле признава за своя дъщеря Сандра Реджина, след като приживе така и не го направи.  Легендата на световния футбол винаги е отричал, че е баща на Реджина, дори след като ДНК тест го потвърждава. След като завещанието му бе отворено обаче, изглежда, че е съжалявал за това решение.

Той е оставил всичко, което има на седемте си деца, включително и на нея.  Сандра Реджина е родена през 1964 г., след като майка ѝ - Анисия Машадо, има афера с Пеле, докато му е била чистачка. Сандра почина преди 17 години, без да подозира, че баща ѝ един ден ще я смята за едно от децата си.

Едно от последните желания на Пеле беше да се срещне с двамата й синове, като единият от тях - Габриел, разказа за срещата с дядо си. "Бяхме много развълнувани, това беше възможност, която чакахме. Във всяко семейство има караници и кавги, нашето не е по-различно, но има моменти, в които обединението и любовта са по-важни от всичко друго. Ние сме изключително щастливи", сподели след срещата той. Според Daily Mail наследството, оставено от него е на стойност 16 млн. долара. А каква е идеята на ФИФА за вечна почит към Пеле - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички