Инфантино след селфито с покойния Пеле: Важното е да отдадем почит на Краля


Инфантино след селфито с покойния Пеле: Важното е да отдадем почит на Краля
Снимка: Getty images

2763 0

Президентът на ФИФА - Джани Инфантино, отговори на критиките в социалните мрежи, след като бе заснет да си прави селфи при поклонението пред тленните останки на Пеле

52-годишният бос подчерта, че коментарите към действието му са били прибързани и хората, които се оплакват не са наясно със ситуацията. Швейцарецът сподели, че няма за какво да съжалява в случая.

"Ужасен съм, след като ме информираха, че някои хора ме критикуват за това, че съм си правил селфита и снимки на церемонията вчера. Бих искал да поясня, че за мен беше чест, че съотборниците и членовете на семейството на великия Пеле ме попитаха дали мога да направя няколко снимки с тях. Очевидно веднага се съгласих", обясни Инфантино.

"Що се отнася до селфитата, съотборниците на Пеле поискаха да си направим селфи всички заедно, но не знаеха как да го направят. Затова взех телефона на един от тях и снимах. Ако помощта към съотборника на Пеле е критикувана, аз с радост ще го приема и ще продължа да помагам по всякакъв начин на тези, които допринасят за написването на легендарните страници от футболната история.

Уважавам и се възхищавам на Пеле и вчерашната церемония, така че никога не бих направил нещо, което би било неуважително. Надявам се, че тези, които са публикували или казали неща, без да знаят или търсят информация, ще намерят благоприличието и смелостта да признаят, че грешат и да поправят казаното.

Във всеки случай най-важното е да отдадем почит на крал Пеле", обясни Инфантино пред "Дейли Мейл".

Вижте повече за издънката на Инфантино при поклонението пред Пеле!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички