Неймар подкрепи Болсонаро за президент и си навлече критики


Неймар подкрепи Болсонаро за президент и си навлече критики
Снимка: Instagram

1960 0

Бразилската суперзвезда Неймар беше разкритикуван за подкрепата си към Жаир Болсонаро, който иска да бъде преизбран за президент на Бразилия. Футболистът на ПСЖ публикува видеоклип в TikTok, на който танцува и се усмихва на песен от кампанията в подкрепа на Болсонаро.

Бразилският национал показва числото 22 - кандидатския номер на Болсонаро - докато се поклаща на електронния денс джингъл, три дни преди предизборния сблъсък на крайно десния настоящ президент с левия бивш президент Луис Инасио Лула да Силва.

За своята позиция Неймар бе разкритикуван в социалните мрежи, като фенове му припомниха расистки коментари на Болсонаро.

"Те говорят за демокрация и много други неща, но същите тези хора, говорещи за демокрация, нападат тези, които имат различно мнение. Иди ги разбери", написа футболистът в Туитър. А ето на кое място по влияние в Instagram е Неймар сред участниците на Мондиал 2022. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички