Нападател се отказа от футбола, за да стане порно звезда


Нападател се отказа от футбола, за да стане порно звезда
Снимка: instagram.com/stanyfalcone

4556 0

От футболист до порно звезда - така накратко изглежда житейският път на Джонатан Де Фалко. В продължение на години белгиецът се опитваше да пробие във футбола, подвизавайки се във второто и третото ниво на Белгия, но без сериозен успех.

След като не успява да стигне до елитния футбол на Белгия, Де Фалко разбира, че спортът не е неговото призвание и сменя професията. На 26 години Де Фалко, който е преследван и от контузии, решава да прекрати футболната си кариера и се насочва към порно индустрията.

Де Фалко, който в индустрията за възрастни е известен с прозвището си Стани Фалконе, казва, че в новото си поприще се чувства в свои води. Той среща и друг проблем във футбола: тъй като е хомосексуален, останалите играчи гледат на него с друго око.

"Светът на футбола не е готов за играчи, които са гейове. Има твърде много предразсъдъци и ниска толерантност. Още от 20-годишен съм в обкръжение на хомосексуални, но във футбола това никога не си е личало. Ако моята ориентация беше известна на останалите, то със сигурност щях да си навлека проблеми", споделя Де Фалко пред Antwerp Gazette.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички