Най-младата звездна двойка: Насар се среща с 18-годишна, която тепърва ще слави България (СНИМКИ)


Най-младата звездна двойка: Насар се среща с 18-годишна, която тепърва ще слави България (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ЕПА

4754 0

Европейското първенство по вдигане на тежести, провеждащо се в София, продължава. А съвсем скоро ще видим и един от многото огромни таланти на България в действие. Една от надеждите ни за финал на Олимпийските игри в Париж - Карлос Насар.

Той ще се включи в надпреварата в събота, 17 февруари, от 17:00 часа българско време, когато ще е ред на мъжете в категория до 89 килограма. Часове преди важния момент той направи любопитно разкритие в личен план.

Карлос Насар се среща с Магдалина Миневска

Магдалина Миневска - новата любов на Карлос Насар

Оказва се, че Насар се среща с друг голям спортен талант на България. Става въпрос за гимнастичката от националния ни ансамбъл Магдалина Миневска. 18-годишната "грация", родена на 3-ти декември 2005 година, и Българския Херкулес са се запознали непосредствено преди Световното по вдигане на тежести в Богота през декември 2022 година - по време на лагер в Белмекен, пишат колегите от bTV.

"Запознахме се преди около година на лагер на Белмекен. Аз предприех запознанството. Не се влюбвам само в лицето й, а в душата. Смятам, че тя е и красива, и с красива душа. Излъчва нежност и чистота, които трябва да има една жена. Невинността в погледа й, което за мен е важно в едно момиче" - разказва Насар пред медията.

Той призна, че вече следи и художествената гимнастика заради половинката си: "Старая се, това все пак е също много труден спорт. Определено може би никога няма да стана съдия по художествена гимнастика, но ми харесва самият спорт".

Насар съсредоточава вниманието си за момента към шампионата на Стария континент. Друга от големите ни надежди - Божидар Андреев, вече бе фамозен и разби конкуренцията.

Магдалина Миневска - новата любов на Карлос Насар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички