Надал обясни за шалчето на Атлетико и на свой ред се ядоса


Надал обясни за шалчето на Атлетико и на свой ред се ядоса
Снимка: Getty Images/Guliver

1209 0

Звездата в тениса Рафаел Надал разказа защо беше вързал на шията си шалче на Атлетико (Мадрид), докато наблюдаваше двубоя между "дюшекчиите" и Арсенал в Лига Европа. След като снимката му се появи в социалните мрежи, феновете на Реал Мадрид изригнаха в негодувание.

"В това е проблемът на съвременното общество. За да се смяташ за истински фен на един отбор, ти трябва да бъдеш враг на другия. Подкрепям Реал Мадрид, но имам много приятели в Атлетико. Те играха в Европа срещу английски отбор и аз исках да ги подкрепя. Поканиха ме на мача. Исках да се насладя на една страхотна игра", заяви тенисистът, цитиран от Apnews.com.

"Президентът на клуба ми подари фланелка. Вечерта беше малко хладна и аз си я вързах като шалче. Това е всичко. Но отново започнаха коментарите. Може би в света има много лицемерие. Или пък журналистите трябва нещо да напишат и използват всякакви глупости", каза още испанецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички