На крачка от развода: Ето как и с какви думи Икарди разубеди Уанда


На крачка от развода: Ето как и с какви думи Икарди разубеди Уанда
Снимка: Instagram: Mauro Icardi

2645 0

След 10-ина дни на драми и обрати - в крайна сметка връзката между нападателя на ПСЖ Мауро Икарди и неговата съпруга Уанда Нара е спасена. Двамата няма да се развеждат и ще продължат да бъдат заедно. Ето и как Уанда разказва "обрата в последните момент" и по-конкретно как Икарди я е разубедил.

"Снимките, които качвах през последните месеци, показваха колко щастливи бяхме. Бях много наранена от това, което се случи. Поисках развод от Мауро. Когато той осъзна, че няма връщане назад, ми каза, че не можем да продължаваме така и че ако това да се разделим е единственият начин да се сложи край на болката, трябва да го сторим.

Отидохме при нашия адвокат и Мауро прие всички условия и подписахме споразумението. На следващия ден ми написа писмо, каквото никой никога не ми е писал. Той каза, че ми е дал всичко и че с мен има всичко, както и че моето щастие прави и него щастлив.

Тогава осъзнах, че бих могла да имам всичко, но и същевременно нищо, ако не съм с него. Сигурен съм, че това лошо преживяване ще ни сближи като двойка и семейство. Важното е, че и двамата имахме свободата да приключим 8-годишната ни история, но, изморени от плач, се избрахме един другиго. Обичам те, Мауро Икарди" - бяха думите на Уанда, цитирани от Marca.

А как и защо Меси иска да се отърве от Икарди в ПСЖ?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички