Ново 20: Скандалът ескалира и Икарди дори напуска ПСЖ заради Уанда?


Ново 20: Скандалът ескалира и Икарди дори напуска ПСЖ заради Уанда?
Снимка: Instagram: Mauro Icardi

5112 0

Ситуацията при отношенията между нападателя на френския гранд ПСЖ Мауро Икарди и неговата съпруга (а същевременно и агент) Уанда Нара ескалира до толкова, че това дори може да повлияе сериозно на професионалната кариера на аржентинеца.

Френското издание RMC Sport информира, че всъщност 28-годишният Икарди може дори да си тръгне от парижкия клуб, ако неговите взаимоотношения с Уанда не се подобрят и двамата не се съберат.

Всичко започна преди няколко дни, когато Нара публикува гневно съобщение, насочено към Мауро, което гласеше, че е "разбил още едно семейство заради к***а". Тогава тя даде ясно да се разбере, че е приключила връзката си с него.

Известно време след това обаче информациите бяха, че те са се сдобрили, тъй като Икарди публикува снимки със съпругата си и я поздрави за Деня на майката. Това обаче не беше краят, защото впоследствие Уанда качи снимка без своя годежен пръстен на ръката си и написа, че ѝ харесва повече така.

Самият Икарди е свързван с аржентинската актриса, певица и модел, известна като Чайна Суарес (прочетете тук как Чайна Суарес коментира сагата между Икарди и Уанда и нейното въвличане).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички