Мълния порази две деца по време на тренировка в Русе, едното е загинало


Мълния порази две деца по време на тренировка в Русе, едното е загинало
Снимка: iStock

4514 0

До ужасен инцидент се стигна по време на тренировка на стадион "Дунав" в Русе. От клуба информират, че по време на занимание две деца са пострадали от паднала мълния, като в последствие едно от тях е починало.

"С прискърбие Ви съобщаваме, че при нелеп инцидент две деца са пострадали при удар от внезапно паднала мълния по време на тренировка на стадион Дунав днес в Русе. Едното от тях в последствие е починало. Загубата и мъката е огромна и непрежалима за цялото наше футболно семейство", написаха от русенския клуб.

Второто дете, поразено от мълния в Русе, е в тежко състояние, съобщава БТА. Детето е прието в лечебното заведение в състояние на клинична смърт и без сърдечна дейност. Дежурният реанимационен екип го е реанимирал и е възстановил основните му жизнени показатели. Момчето е интубирано и е в медикаментозна кома. Извършват се консултации, за да се установи дали има допълнителни увреждания по вътрешните органи, обясниха от болницата. Инцидентът с две 11-годишни деца стана на стадион „Дунав“ в града. Сигналът е подаден около 19:20 часа тази вечер. На място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ.

Екипът на Sportlive.bg изказва най-искрените си съболезнования към семейството и близките на загиналото дете!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички