"Може да го убие, той е дух": Личният бодигард на Мохамед Салах с плашещи истории


"Може да го убие, той е дух": Личният бодигард на Мохамед Салах с плашещи истории
Снимка: Getty Images

6607 0

Личният бодигард на звездата на Ливърпул Мохамед Салах говори за сериозните мерки, които се взимат, за да бъде защитен египетският атакуващ футболист. Карим Абду е работил и с други световни звезди като Роберто Карлош, Алесандро Дел Пиеро и Анхел Ди Мария.

Едва ли е изненада обаче, че бодигардът, който е бивш началник на сигурността на националния отбор на Египет, посочи Салах като любимия му играч, с когото да работи. Те се познават от над десетилети, като Абду бе със Салах и в Рома, след което футболистът стигна пика на кариерата си.

Абду разказа някои от екстремните мерки, които се взимат - за 5ASide Podcast. Разбира се, една от основните е това, че всеки подарък трябва да бъде внимателно сканиран и преглеждан.

"Всички подаръци трябва да бъдат сканирани. Не приемаме подаръци, но все пак, ако се случи да приема от хората, то трябва да бъдат сканирани. Никога не знаеш какво има в подаръка. Това може да го разболее или да го убие, не знаеш какво може да стане" - започна той.

Карим Абду сподели, че Салах трябва да бъде като дух на публичните места. Той разказа за случай, в който е бил разпознат, а след това адресът, на който живее е бил публично разпространен. Това довело до доста нежелан ефект.

"Той е дух, не може и не трябва да бъде виждан. Веднъж бе на молитва. Никой не знаеше къде живее, но някой го видя и проследи. Малко след това пусна в група в WhatsApp, че "Мо Салах живее на този адрес". Имаше около 20 хиляди души, които се появиха пред дома му след 5 минути" - споделя той.

А какво си казаха Мохамед Салах и неговият агент преди да остане в Ливърпул?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички