Моци става модна икона, на подиума с Кейт Мос


Моци става модна икона, на подиума с Кейт Мос

2739 0

Животът на Козмин Моци претърпя пълна промяна след онази луда вечер, когато сложи вратарски ръкавици и класира Лудогорец в групите на Шампионска лига. В мача срещу Стяуа защитникът на Лудогорец замени на вратата изгонения Владо Стоянов, спаси две дузпи и сбъдна мечтата на "орлите". Сега пред Моци се открива ново предизвикателство. Този път то не е пряко свързано с футбола. Той може да се превърне в лице на световно известния дизайнер Келвин Клайн.

Мениджърите на прочутата марка следят внимателно какво се случва по футболните терени, защото не е тайна, че спортистите са идеални модели. На мача Базел - Лудогорец Козмин Моци бе заменен заради контузия, но докато бе на земята, в обектива на фотографите попадна интересен детайл. Сърцатият бранител бе с боксерки на "Келвин Клайн". Това не е убягнало на скаутите, работещи за голямата модна компания, твърди "България Днес". Те вече подготвят предложение за футболиста.

Популярността на Моци надскочи рамките на България. Лудогорец е в една група с европейския шампион Реал (Мадрид) и английския гранд Ливърпул. За Козмин писаха най-влиятелните и тиражни вестници в Европа. Освен това в Румъния, която е държава с население от 20 млн. души, всички знаят кой е душманинът на Стяуа.

Така Моци може да стане колега със супермодела Кейт Мос и звездата на Челси Оскар. Нищо чудно дори да се засекат на модния подиум.

Много от известните футболисти са модели на бельо. Сред пионерите бяха Дейвид Бекъм и Фреди Люнберг. Последваха ги Роналдо, Неймар, Хамес. И може би Моци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички