БФС чу ЦСКА и Лудогорец - дербито на върха ще е в събота


БФС чу ЦСКА и Лудогорец - дербито на върха ще е в събота

1372 0

С хепиенд за всички засегнати страни приключи сагата с датата на дербито на върха в "А" група - ЦСКА - Лудогорец. То ще се играе в събота, 22 ноември, от 16.00 часа и ще бъде предавано по Нова телевизия.

Първоначално от ЦСКА изразиха желание срещата да бъде преместена в събота вместо в петък, но с решението си от вторник СТК отхвърли исканията им. Днес обаче и от Лудогорец склониха за мач през уикенда и подадоха молба. След като от телевизията се съгласиха на мач в събота, от БФС взеха окончателното си решение.

Това обаче наложи промяна в датата и часа на други две срещи от "А" група с цел тяхното излъчване по телевизия "Диема". Така Берое - Славия вместо в неделя в 16.30 часа ще се играе в неделя, 23 ноември, от 17.30 часа.

Двубоят Черно море - Литекс остава в уречения ден - неделя, но ще започне в 13,15 часа вместо в 14.00 часа.

Ето официалното решение на СТК:

         -  Със съгласието на всички заинтересовани страни и съдействието на   Нова Броудкастинг груп  и „Футбол Про Медиа” в отговор на големия зрителски интерес, срещата от ХVІ-ти  кръг „А” ФГ - между отборите на  ПФК „ЦСКА” и  ПФК „Лудогорец” Рз, ще се играе  на 22.11 /събота /2014 от 16.00 часа,вместо на 21.11 /петък/ от 17.45 часа, излъчва се по Нова ТВ.

         Предвид на горното се налагат и следните промени в ХVІ – ти кръг на „А” ФГ.

         По искане на Нова Броудкастинг груп  и „Футбол Про Медиа”срещата от ХVІ-ти  кръг „А” ФГ - между отборите на   ПФК „Черно море”Вн и  ПФК „Литекс” , ще се играе  по програма на 22.11 събота/ 2014от 13.15 часа, вместо от 14.00 часа, излъчва се по Диема.

         По искане на Нова Броудкастинг груп  и „Футбол Про Медиа”срещата от ХVІ-ти  кръг „А” ФГ - между отборите на   ПФК „Берое”и  ПФК „Славия” СФ , ще се играе  на 23.11 /неделя/ 2014 от 17.30 часа вместо на 22.11 /събота/ 2014  от 16.30 часа,излъчва се по Диема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички