Медиите в Германия: С бюста си Андреа също е тежка категория


Медиите в Германия: С бюста си Андреа също е тежка категория

3578 0

Най-красивата страна на боксовия сблъсък между Владимир Кличко и Кубрат Пулев е половинката на българския шампион Андреа. Около това мнение се обединиха таблоидите в Германия преди днешния мегадвубой в Хамбург. Най-тиражното издание в Германия - "Билд", както и булевардните вестници в Берлин и Хамбург - "БЦ" и "Хамбургер Моргенпост" посветиха обширни материални на русокосата сексбомба, пише "Преса".

"Приятелката на Пулев - певицата Андреа, има бюст, с който се нарежда в една друга тежка категория", започва материалът на "Билд". От медията илюстрират отношенията между Кобрата и Андреа с пикантни снимки от техни общи фотосесии.

Германските медии определят изкусителката като най-сексапилното оръжие на българския претендент за световната титла. За тяхно голямо съжаление пищната блондинка няма да гледа на живо мача в Хамбург. Причината, разкрита от самия Пулев, е, че Андреа била прекалено емоционална и шумна около ринга.

Както и в предишните случаи, Андреа ще посрещне своята половинка на летище София. В часовете преди съдбоносния мач с Кличко тя бе особено активна в социалните мрежи. Там певицата пусна всички позитивни послания и видеоклипове, които се завъртяха в последните дни в подкрепа на Пулев.

Пищните дадености на Андреа не останаха незабелязани и от вестник "Хамбургер Моргенпост". "В личния живот на боксьора с прякор Кобрата шоуто принадлежи изцяло на неговата приятелка. С платиненоруса коса, тежък грим и оскъдни дрехи, красивата Андреа покорява не само музикалните класации в своята родина, но и кориците на мъжките списания", категорични са от таблоида.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички