Майката на Роналдо обяви какво иска от сина си, преди смъртта си


Майката на Роналдо обяви какво иска от сина си, преди смъртта си
Снимка: Getty Images/Guliver

6852 0

Майката на Кристиано Роналдо Долорес Авейро сподели каква мечта, свързана със своя син, има за цел да сбъдне. Тя е свързана с кариерата на звездния футболист. Родителката на португалеца иска да го види във фланелката на Спортинг (Лисабон), където започна голямата му кариера.

"Роналдо трябва да се върне тук и той ще бъде тук за мен. Той обича да гледа мачовете на Спортинг. Казах му: "Сине, преди да умра, искам да те видя отново в Спортинг". Но ако все пак не е той там, нека да бъде Кристиано-младши. На неговата възраст той играе по-добре от Роналдо", заяви Авейро, цитирана от Record.

"На тази възраст Кристиано нямаше треньор, а сега Роналдо е треньор на своя син. И Кристиано-младши иска да играе за Спортинг. Той казва на баща си: "Татко, когато се преместим в Лисабон, искам да играя за Спортинг". Да ги видя двамата заедно в Спортинг е моя мечта, би било страхотно, ако се случи. Сега седми номер в Спортинг принадлежи на Табате, но когато дойде Роналдо, той ще бъде негов", допълва Долорес. А ето кога според нея той ще се върне в португалския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички