Лудница в Италия: Отбор падна с 0:20 и игра мача с шест футболисти и един масажист


Лудница в Италия: Отбор падна с 0:20 и игра мача с шест футболисти и един масажист
Снимка: Getty Images/Guliver

4485 0

Истински цирк се разигра в третата футболна дивизия на Италия. В мача между Про Пиаченца и Кунео паднаха 20 гола, всичките във вратата на Пиаченца. А отборът имаше огромни проблеми преди срещата, които доведоха до необичайния резултат.

В клуба от доста време има проблеми с финансирането, което доведе до това почти всички футболисти или да завършат кариерата си, или да разтрогнат. Но ръководството на Пиаченца не иска да бъде изключен отборът от първенството, заради което прибегна до крайни действия.

В мача срещу Кунео на терена са били пуснати 7 играчи - всичките от отбора до 16-19 години. Седем е минималната бройка играчи, за да се проведе един мач. Оказва се обаче, че единият от седмината няма нужните документи и на терена излиза масажист на клуба. На полувремето документите са били извдаени и масажистът е заменен от футболист, отново младеж.

НЕ Е ФУТБОЛ, А ЦИРК! В ГЪРЦИЯ НАПРАВИХА ПРОПУСКА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

Друг интересн факт за тази футболна бутафория е, че Пиаченца не е имал вратар и седмината на терена е трябвало да се разберат помежду си кой ще пази. Капитанът на тима Никола Чириляно пък е записан и като треньор.

До този мач италианският отбор не се е явил в три поредни мача от първенството и четвъртото неявяване щеше да им коства изхвърляне от Серия Ц. Пиаченца се намира на последното място в класирането, имайки само 8 точки в 27 кръга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички