Линдзи изритала Тайгър Уудс, защото й кръшнал


Линдзи изритала Тайгър Уудс, защото й кръшнал
Снимка: Gulliver/Getty Images

1993 0

Стана ясна истинската причина за разрива в отношенията Тайгър Уудс и Линдзи Вон. Тя е толкова прозаична и лесно предвидима - изневяра.

Когато звездната двойка обяви края на връзката си преди няколко седмици, кралицата на алпийските ски Вон обясни в профила си във Фейсбук: "Двамата водим невероятно забързан живот, които ни принуждава да прекарват по-голямата част от времето си далеч един от друг."

"Дейли Мейл" обаче се добра до истината. Голфърът Уудс кръшнал на Линдзи с "безлична, безименна жена". Това твърди техен приятел през изданието.

Това се е случило, след като Тайгър отпадна от турнира в Сан Диего през февруари. Забежката му била за една нощ, разкрива още източникът на "Дейли Мейл".

"Той се оттегли от надпреварата. Трябва да разберете това не беше правилно, но не е и грешно. Тайгър не е женен. Той наистина не пие, нито взима наркотици. Какво друго има, което не може да си позволи да загуби отново? Той си позволи да намери малко облекчение", коментира приятелят.

"Повечето мъже пият след такива загуби. Начинът на Тайгър е да прави секс. Обикновено с местни проститутки, на които той плаща големи суми, за да си мълчат", добавя източникът.

Преди време Мишел Браун, бивша мадам от Холивуд, разкри, че Уудс е плащал по 40 000 долара и повече в продължение на шест дни за секс. Това беше и причината той да се разведе със съпругата си Елин.

Този път голфърът си признал всичко пред Вон и въпреки че я смятал за специална, тя явно не е могла да му прости.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички