Левскарят Ейолфсон завъртя любопитен бизнес в Исландия


Левскарят Ейолфсон завъртя любопитен бизнес в Исландия
Снимка: Instagram

6973 0

Докато се възстановява от тежка контузия в коляното, централният защитник на Левски Холмар Ейолфсон е намерил интересно странично занимание, което на всичкото отгоре му носи приходи. Сайтът frettabladid.is разкри, че исландският национал "продава видеопоздрави". Те най-често са ползвани за подаръци за рождени дни.

"Ако някой не е сигурен за това какво е добър подарък за рожден ден, то може да си поръча такъв от играч на националния отбор. Холмар Ейолфсон продава видеообръщения чрез сайта Сатео. Страницата предлага възможности за интересни партита, както и такива за покупка на поздрав от известна личност. Цената, срещу която бихте получили такъв от Холмар, е 10 долара", се казва в материала.

В статията се посочва също, че защитникът е изпратил съобщение и на човек, който скоро ще се мести да живее в Исландия. "Ейолфсон се е справил, проявявайки творческо майсторство, и го е посъветвал да си вземе палто", пишат колегите.

28-годишният централен защитник има 12 мача за националния тим на "викингите". В края на октомври той получи тежка контузия на коляното. Това се случи в двубой срещу Черно море за Купата на България. След това Ейолфсон бе опериран. В момента той се възстановява в родината си. На „Герена" не очакват да се завърне в игра този сезон, но се надяват да бъде готов за тренировки до началото на лятната подготовка. Какъв комплимент получи исландецът от списание "Vanity Fair" преди около година вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички