Лекарят на френски клуб се самоуби, след като се разболя от коронавирус


Лекарят на френски клуб се самоуби, след като се разболя от коронавирус
Снимка: iStock/Guliver

4421 0

Лекарят на френския футболен клуб Реймс Бернар Гонсалес, който бе заразен с коронавирус, се е самоубил. Реймс на официалния си сайт също потвърди, че 60-годишният Гонсалес, работил в клуба повече от 20 години, е починал.

Докторът е бил в домашна самоизолация със съпругата си. Според Le Parisien, в предсмъртното си писмо Гонсалес е обяснил връзката между своята постъпка и заразяването с коронавирус.

"Тази пандемия засяга Реймс в самото сърце, това е личност от Реймс и великолепен професионалист, който ни напусна. Неговата 20-годишна мисия в клуба бе изпълнена с максимално умение, страст и дори самоотверженост. Д-р Гонсалес в най-тежките периоди за клуба работеше на доброволни начала. Той беше художник в душата си“, се казва в изявлението на клуба.

"Мисля за родителите му, съпругата му, семейството му. Той е допълнителна жертва на COVID-19, тъй като е бил заразен и е бил в карантина. Знам, че е оставил бележка, за да обясни, но не знам какво пише в нея", споделя кметът на града Арно Роби.

Наскоро Пепе Рейна разказа за ужаса, който е преживял, след като се е заразил с коронавирус - ето какви бяха неговите думи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички