Куриоз: Клуб отстрани играч от тренировки, след като си направи... розов маникюр


Куриоз: Клуб отстрани играч от тренировки, след като си направи... розов маникюр
Снимка: Getty Images

3344 0

Зле си изпати руски футболист, който реши да си направи маникюр. При това розов. Случката е от футболния клуб Иркутск, а името на екстравагантния футболист не се посочва в медиите.

Въпросният играч се появява с розовите нокти на мач на Иркутск, а треньорът на клуба не останал впечатлен и го накарал да си махне лака, съобщава "Чемпионат". Футболистът отказал да го направи и е бил отстранен от тренировки.

"Просто реших да пробвам да се лакирам. Защо не? Това е гел лак и изобщо не означава, че принадлежа към, да го кажем така, някакво съобщество или субкултура. Просто начин на самоизразяване. Сред моите познати има много хора, които се самоизразяват по същия начин. Включително и медийни личности. Обичам да шокирам и нищо повече", споделя той пред "Комсомолская правда".

"Треньорът се обади и каза: "Или ще си свалиш лака, или те махаме от отбора". Разбира се, очаквах някаква критика, коси погледи... Но не мислех, че ще се стигне до отстраняване. Особено в такава строга формулировка. Отказах да си изчистя ноктите. За мен е въпрос на принципи", продължи неизвестният футболист. 

"Щеше да е хубаво, ако бяха разговаряли с мен. Някак си бих помислил, бих претеглил всичко. А ми поставиха ултиматум. Външният ми вид не влияе на качеството ми на работа. Концентрират се върху някакви нокти, но не забелязват колко тренирам и работя. Така не трябва!", категоричен е лакираният руснак. А ето кой треньор на гранд се гримира за мачовете. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички