Кристиано Роналдо сниман с черен лак: Защо CR7, Майк Тайсън и други го правят? (СНИМКА)


Кристиано Роналдо сниман с черен лак: Защо CR7, Майк Тайсън и други го правят? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

6394 0

Мегазвездата Кристиано Роналдо е най-следваният спортист в социалната мрежа Instagram. Именно публикация на португалеца там стана водеща тема заради един детайл от снимката, която бе публикувана като временна (така нареченото "стори").

Феновете забелязаха, че всъщност ноктите на краката на Кристиано са с черен лак. Това породи недоумение у тях, като дори започнаха абсурдни догадки и посочване на различни причини като фактор.

Всъщност, причината се оказва друга. Въпросният слой е използван като предпазващ и заради това 38-годишният футболист е с лак. Източник разказва за престижното германско издание Bild:

"Много от топ атлетите правят това, за да предпазят техните нокти от гъбички и бактерия, когато са в потни обувки в продължение на часове. Дори Майк Тайсън го правеше" - споделя изданието.

Във вторник вечер предстои труден двубой за Ал Насър на Роналдо срещу актуалния шампион на Саудитска Арабия - Ал Хилал. Преди нея тимът остана без треньор след раздялата с Руди Гарсия. Появи се информация, че от Ал Насър предлагат мегасделка на Зидан, за да го съберат с Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички