Край на сагата: Уанда Нара обяви, че се развежда с Мауро Икарди


Край на сагата: Уанда Нара обяви, че се развежда с Мауро Икарди
Снимка: Instagram: Mauro Icardi

3083 0

Съпругата на Мауро Икарди - Уанда Нара, обяви, че се развежда с него и това сложи край на постоянните слухове за раздялата между тях. Двамата се ожениха през 2014 г. и имат две деца. Двойката отглеждаше и трите деца на Нара от бившия ѝ Макси Лопес.

"Много ме боли да изживея този момент. Но предвид разобличението и спекулациите в медиите, би било по-добре всички да го чуят от мен. Няма какво повече да кажа по тази тема и не искам да давам подробности за тази раздяла. Моля Ви да разберете не само мен, но и нашите деца", написа аржентинката в социалните мрежи.

През последната около година в медиите 2 пъти се заговори за раздяла между футболиста и жена му, която е негов агент - през октомври 2021 г. и през миналия август. Нара и Икарди обаче обявиха, че са се сдобрили.

Не е ясна причината за раздялата, но вариантите са изневяра на един от двамата. Нападателят беше изневерил на сексапилната Нара с актрисата Чайна Суарес, а имаше слухове, че г-жа Икарди е сложила рога на мъжа си със своя бодигард. Наскоро пък тя бе свързвана с по-млад футболист и от Икарди

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички