Конфликтът ескалира: Ракета унищожи дома на бразилски играч в Израел (ВИДЕО)


Конфликтът ескалира: Ракета унищожи дома на бразилски играч в Израел (ВИДЕО)
Снимка: instagram/higor_vidal/

1575 0

Въоръженият конфликт между Израел и Хамас продължава да ескалира и да заплашва животите на хиляди. Броят на смъртните случаи и тежко ранените продължава да расте, а домовете на много хора биват разрушени поради двустранно изтрелваните ракети.

Една от тях попадна в дома на Игор Видал - футболист на Макаби Петах Тиква. Бразилският футболист качи видео в личния си профил в социалната мрежа "Инстаграм" и написа дълго съобщение към него, в което разказва за ужаса. Неговият дом е в израелския град Петах Тиква. Ето какво написа (а видеото можете да видите по-долу в материала):

"Това е моят апартамент в Петах Тиква след атаката на Хамас. Споделете това видео, за да покажете какви са тези хора. Те се държат като животни, атакуват невинни хора като мен, съпругата ми и моето бебе. Моля ви, спрете да казвате, че Израел атакува Газа. Моля ви, моля ви. Защото Газа го прави, терористите атакуват невинните хора в Израел. Не вярвайте на тези отвратителни международни медии, които казват, че Израел убиват невинни в Газа, защото това не е вярно.

Израел просто се предпазва, атакува само терористите и казва преди да атакува. Този свят не трябва да изпълнен със страх. Не заслужаваме такива неща, никой не ги заслужава. Дойдох тук, само за да си върша работата, която е да играя футбол, нищо повече. Наистина благодаря на Господ, че ме предпази - мен и моето семейство. Чудо е за мен, че ние сме живи. Благодаря и за всички съобщения. Молете се за Израел" - написа Видал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички