Кобрата се кланя на Сатаната


Кобрата се кланя на Сатаната

5087 2

И Сатаната не можа да помогне на Кубрат Пулев в битката му с украинеца Владимир Кличко. Претендентът за световната титла по бокс в тежка категория се кланя на дявола, което е видно от регистрационната табела на колата му. Джипът на Кобрата е с номер, в който присъстват цифрите 666. Тази комбинация е приета за символ на рогатия, анализира "Уикенд".

Едва ли Пулев е получил по случайност регистрационна табела 9666. За номер с еднакви цифри обикновено се плаща солидна сума в КАТ.

Самият Кубрат отрича да е сатанист. Той твърди, че не страда от излишен фатализъм и не изпълнява преди мач никакви специални ритуали. Единственото, което правел, било да се помоли наум на Господ за успех - нещо, в което категорично не можем да повярваме. Та нали примерните християни не си закачат номера на дявола, а кадят с тамян.

Кличко от своя страна не крие, че е суеверен. Макар да има цели 5 шампионски пояса, той излиза на ринга с червения на IBF. Владимир силно вярва, че това му помага да печели всичките си двубои.

"Често шампионът и не се бръсне преди мачовете си, за да не си прогони късмета", издават от екипа на непобедимия украинец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички