Кобрата стоял като боксова круша срещу Кличко, смята шампион


Кобрата стоял като боксова круша срещу Кличко, смята шампион

7072 0

Британският шампион в тежка категория Тайсън Фюри даде своя коментар за представянето на Кубрат Пулев и Владимир Кличко в сблъсъка помежду им на 15 ноември в Хамбург. Той разкритикува българския боксьор за тактиката, която е избрал за важния мач.

"Кличко влезе добре в срещата, но Пулев не изглеждаше така, както трябваше да изглежда. Той държеше ръцете си в стойка на кикбоксьор, защитата му беше лоша и не успяваше да издържи на ударите", коментира британецът в интервю за "Ring TV".

"Владимир също изглеждаше уязвим - той пропусна тежък ляв прав в първия рунд, а краката му се подкосиха. Като цяло, мисля, че Пулев "прегоря" преди двубоя, тъй като обикновено той се боксира и се движи, а тогава просто стоеше пред Владимир като боксова круша, изкарвайки напред брадичката си. Не бива да предоставяш брадичката си в бой със съперник, който може да те удари", упрекна го той.

"Що се отнася до Кличко, той се боксираше като на релси - движеше се само напред и назад, а встрани изобщо. Срещу Пулев той изглеждаше добре, защото българинът избра луда тактика", категоричен е Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички