Клуб от Висшата лига се похвали с нов трансфер, агентът на играча отрече


Клуб от Висшата лига се похвали с нов трансфер, агентът на играча отрече
Снимка: watfordfc.com

1553 0

Деликатна, но и силно куриозна ситуация се разигра в Англия, след като клуб от Висшата лига се похвали с нов трансфер, а агентът на играча отрече това. В сряда ръководството на Уотфорд официално обяви трансфера на дефанзивния халф Папе Гей, но днес тази информация бе отхвърлена от агента на младока.

"Стършелите" обявиха, че Гей подписва с отбора за пет години, като ще се присъедини към отбора от 1 юни. Халфът бе собственост на френския Льо Авър, но след приключването на сезона стана свободен агент, а Уотфорд са се възползвали от това, за да го привлекат без пари.

Агентът на футболиста Пиер-Енри Бовис обаче обаче твърди, че няма нищо окончателно и все още не е ясно къде ще играе Папе Гей през новия сезон. Агентът смята, че разговорите с Уотфорд не променят нищо за тях, а неговият клиент може да заиграе и на друго място.

В същото време представител на Уотфорд е категоричен, че Гей е техен играч. "Той подписа договор с нас през януари, съгласно правилата на ФИФА и Висшата лига. Той е и ще остане футболист на Уотфорд", отсече представителят на клуба. 

Гей стартира своя футболен път от световноизвестната школа на Льо Авър, откъдето са тръгнали и футболисти като Пол Погба и Рияд Марез. Интерес към него имаше и от страна на Арсенал, но в крайна сметка не се стигна до подстъпи от щаба на "артилеристите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички