Какъвто бащата, такава и дъщерята: Весела на Станимир Стоилов вече с голямо постижение във футбола


Какъвто бащата, такава и дъщерята: Весела на Станимир Стоилов вече с голямо постижение във футбола
Снимка: Lap.bg

4654 0

Бившият старши треньор на Левски и настоящ наставник на Гьозтепе Станимир Стоилов е един от най-успешните родни наставници през 21-ви век. Оказва се, че и единственото дете на Мъри се е насочило към футболната сфера, макар и не като наставник.

Дъщерята на Станимир Стоилов също се ориентира към спорта

Станимир Стоилов е доволен в Гьозтепе

Самият Стоилов разказа, че след завършено международно право в Хага дъщеря му Весела изненадващо се е насочила към спортно право в Мадрид. Тя вече е завършила магистратура, като дори може да се похвали с впечатляващ факт, че работи почасово към световната футболна организация ФИФА.

Мъри допълва, че не е помагал на дъщеря си със свои връзки, като тя сама е пробила до позициите, които заема, като е заформила и контакти. Единственият начин, по който я е подпомагал, било финансово.

Още: ЦСКА изкушавал Станимир Стоилов да остане с участие на световно, но избрал да се върне в Левски

"Смятам, че показността трябва да е с професията ти, а не със семейството. Дъщеря ми завърши първо международно право в Хага и после изненадващо за мен отиде да учи спортно право в Мадрид. Завърши магистратура, в момента работи като спортен адвокат и почасово към ФИФА" - сподели той пред "Код Спорт". В същия подкаст Станимир Стоилов призна, че е бил на крачка от това да поеме Лудогорец.

Мъри Стоилов заговори за "скритите управляващи в Левски": Отписал Наско Сираков от живота си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички