Жоао Феликс призна: Кристиано Роналдо му помогнал с любовен съвет


Жоао Феликс призна: Кристиано Роналдо му помогнал с любовен съвет
Снимка: Getty Images

1541 0

Португалският национал Жоао Феликс разкри, че съотборникът му при "мореплавателите" - Кристиано Роналдо, му е помогнал със съвет в любовта. Разликата във възрастта на двамата футболисти е 15 години.

Роналдо през неговите очи

"Понякога хората мислят, че Роналдо диша по различен начин, но той е обикновен човек. Той е невероятен съотборник, особено по отношение към младите играчи, на които много помага.

Още: Потвърдено: Роналдо ще играе в "странния" мач на Португалия, но ще бъде ли титуляр на Европейското първенство по футбол 2024?

Красивата Маргарида нарани Феликс неведнъж

Спасителен съвет от Кристиано

Веднъж имах проблем, свързан със случилото се в Португалия с бившата ми приятелка, и го попитах как би постъпил в такава ситуация, защото той вече бе преминал през нещо подобно", разказа футболистът на Атлетико (Мадрид).

"Той ми даде съвет и всичко мина добре. Това няма нищо общо с футбола, това са просто човешки отношения", допълни 24-годишният Феликс пред подкаста "Nude Project". А ето какви проблеми имаше Феликс с бивша приятелка. 

Още: Жоао Феликс за бъдещето си: Обичам Барселона и искам да остана тук

Барселона връща Жоао Феликс на Атлетико Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички