Изписват Марадона от болницата, но го изпращат в клиника за зависими


Изписват Марадона от болницата, но го изпращат в клиника за зависими
Снимка: Getty Images/Guliver

1729 0

Диего Марадона ще бъде изписан от болницата днес, но след това ще бъде отведен в клиника за алкохолна зависимост.  Само на няколко близки приятели на 60-годишния Марадона ще им бъде позволено да го посещават в клиниката за рехабилитация.

"Хубавото нещо е, че Диего е ментално стабилен, държи се. Неговото желание е да премине през рехабилитация, по план трябва да напусне болницата в сряда. Това беше вероятно един от най-тежките моменти в живота на Диего. Мисля си, че е чудо, че откриха кървенето в мозъка, което можеше да коства живота му“, коментира адвокатът на аржентинската легенда Матияс Морла.

Легендарният аржентинец бе хоспитализиран и диагностициран с мозъчен кръвоизлив преди около седмица.  60-годишният Марадона бе приет в болница в Ла Плата няколко дни след своя юбилей. Имаше слухове, че причината за това е коронавирус или е свързано с наркотичната зависимост на легендата.

Малко по-късно приятелят на дон Диего и негов мениджър - Стефано Чечи, съобщи, че мозъчният хематом е причинен от травма. Според него бившият футболист си е ударил главата и не го е осъзнал. Възможно е това да е последица от хапчетата за безсъние, които Марадона приема. А какво каза неотдавна лекарят на аржентинеца относно това дали приема наркотици още вижте тук. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички