Марадона претърпя успешна операция на мозъка


Марадона претърпя успешна операция на мозъка
Снимка: Getty Images/Guliver

2669 0

Футболната легенда Диего Марадона е претърпял успешна операция по отстраняване на тромб в мозъка. Това съобщи личният му лекар Леополд Лука. Операцията на аржентинеца е продължила час и половина.

"След операция, продължила час и половина, решихме проблема на Диего. Всичко мина добре, сега той остава под наблюдение. Операцията беше важен етап, но отокът вече премина, така че Марадона ще може да се възстанови", обяви Лука, цитиран от журналиста Джанлука ди Марцио.

60-годишният Марадона бе приет в болница в Ла Плата няколко дни след своя юбилей. Имаше слухове, че причината за това е коронавирус или е свързано с наркотичната зависимост на легендата.

Малко по-късно приятелят на дон Диего и негов мениджър - Стефано Чечи, съобщи, че мозъчният хематом е причинен от травма. Според него бившият футболист си е ударил главата и не го е осъзнал. Възможно е това да е последица от хапчетата за безсъние, които Марадона приема. А какво каза неотдавна лекарят на аржентинеца относно това дали приема наркотици още вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички