Издирват бивш футболист за зверската катастрофа в София


Издирват бивш футболист за зверската катастрофа в София
Снимка: Actualno.com

3133 0

Полицията издирва двама души след тежката катастрофа на булевард "Черни връх" в София, която се случи в късните часове на 5 юли. Става въпрос за шофьора, причинил инцидента и неговата спътничка в автомобила.

По информация на "Nova", обявеният за издирване мъж се казва Георги Семерджиев (35-годишен) - той е юноша на Левски, а в професионалната си кариера е преминал през отборите на Хебър Пазарджик, Вихрен Сандански, Родопа Смолян, Ботев Пловдив и Спортист Своге.

В миналото Семерджиев е бил задържан временно по обвинение за 'черно тото'!

"Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения - над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в момента на удара - с германска. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма", обясни началникът на Столичния КАТ Тенчо Тенев.

При тежката катастрофа са загинали две млади жени - на 22 и 26 години, които са били на тротоара: "От самия удар автомобилът се разчленява на две - едната половина минава от вътрешната страна на пешеходната зона и ги помита", допълни Тенев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички