Илиана Раева даде отзвук на коментар на Кирил Петков за снимката с Лена Бориславова


Илиана Раева даде отзвук на коментар на Кирил Петков за снимката с Лена Бориславова
Снимка: БГНЕС

81825 0

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева за пореден път използва профила си във Фейсбук, за да сподели позицията си за политическата ситуация в страната. 

Наскоро Раева взе отношение за снимката на Лена Бориславова и Кирил Петков, на която двамата изглеждат, че са хванати за ръце. Впоследствие се оказа, че ъгълът на снимката прави така, че Петков и Бориславова да изглеждат хванати за ръце.

Тази снимка стана обект на множество коментари в социалните мрежи, а освен това бе използвана и от опозиционните партии с цел да уронят престижа на доскорошното правителство.

Раева не стои безучастна в тези политически процеси и сподели коментар на Кирил Петков по случай снимката с Бориславова: "Някакъв грешен ъгъл, дали изглежда, че тя ме докосва за ръката, или не, стана новината на деня. Под достойнството ми е да обръщам внимание. Българският зрител се фокусира там, вместо да се фокусираме в корабите (доставките на втечнен газ - бел. авт.). Тези мафиоти, които искат да спрат шанса ние да им спрем парите, вкарват средства, за да ни залеят с помия. Искам да се обърна към зрителите - внимавайте кой и как иска да ви отвлече вниманието", каза Петков. Към публикацията Раева добави и снимка на бившия премиер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Спортът в цифри

Футболните рекорди, които могат да бъдат поставени през 2023 година

2023 година вече започна и обещава да бъде доста интересна. Годината може да бъде и запомняща се за футболисти...

Реклама
Най-четени новини

виж всички