Илиана Раева изказа благодарности към Радостин Василев – ето причината


Илиана Раева изказа благодарности към Радостин Василев – ето причината
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5659 0

Президентът на Българска федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изказа благодарност към бившия спортен министър Радостин Василев. Причината е  помощта при организирането на предстоящото световно първенство в София.

Ето какво написа Раева във Фейсбук:

"Искам да изкажа своята благодарност на бившия министър на ММС, г-н Радостин Василев и неговия екип, за оказаното им съдействие при подготовката на 39-то Световно първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в град София 14-18 септември в зала "Арена Армеец".

За нас беше изключително важна тази подкрепа за успешната организация на състезание от такъв висок ранг. Първенството е първа Олимпийска квалификация и не би било възможно неговото осъществяване, имайки предвид изискванията на международната федерация по гимнастика ФИГ, без помощта на министър Василев и представляваното от него спортно министерство.

Като изключа емоционалния старт при съвместната ни работа, който бързо и интелигентно бе преодолян, през всичките тези месеци ръководената от мен федерация е получавала абсолютна подкрепа за дейността ни от г-н Василев и неговия екип.

Оставам с най-добри чувства.

Вярваме, че предстоящото Световно първенство ще бъде истински празник на красотата и силата на спортния дух за многобройните любители на художествената гимнастика“.

А ето как изригна Раева след ПАОК-Левски.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички