Икарди изуми: Бил с другата жена в хотел, но не преспал с нея по нелепа причина


Икарди изуми: Бил с другата жена в хотел, но не преспал с нея по нелепа причина
Снимка: Instagram

3205 0

Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди продължава да настоява, че не е изневерявал на жена си Уанда Нара. Обяснението, което дава, е меко казано недостоверно, но явно футболистът е готов на всичко, за да си върне любимата, за която се появи информация, че окончателно е скъсала с него. Причината за това е фактът, че Нара е получила потвърждение на подозренията си, че Мауро ѝ е изневерил с актрисата Чайна Суарес.

В защитник на прегрешилия Икарди се превърна аржентинската журналистка Янина Латоре. Тя съобщава, че футболистът ѝ е разказал, че настина се е срещал със Суарес в парижки хотел, където той е резервирал стая под друго име. Икарди обаче твърди, че между двамата не е имало интимност.

Той съобщава, че е подарил на Чайна своя фланелка, която тя му е поискала. След това обаче Икарди твърди, че се е почувствал зле и е вдигнал температура. Двамата са поговорил малко и скоро той си е тръгнал. Според Мауро изневяра от негова страна спрямо Уанда Нара не е имало.

Както е известно, в средата на октомври Нара напусна футболиста, обвинявайки го в изневяра, но скоро след това той пътува до Милано и двамата се сдобриха. Въпреки това, според слуховете, наскоро аржентинката окончателно е напуснала бащата на двете си дъщери, тъй като подозренията ѝ за измяна са се потвърдили. А как Суарес коментира скандала, в който бе намесена четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички