Как Гуардиола е изненадал Джак Грийлиш, след като е решил да пресъздаде любимия си "Сам вкъщи"?


Как Гуардиола е изненадал Джак Грийлиш, след като е решил да пресъздаде любимия си "Сам вкъщи"?
Снимка: Getty Images

2622 0

Футболистът на Манчестър Сити Джак Грийлиш обясни как е преодолял разочарованието след отпадането на Англия на 1/4-финалите от Франция. 27-годишният играч от Бирмингам обясни, че след като е прекарал три дни в Дубай, е отпътувал за Ню Йорк, за да се наслади на града, който никога не спи. Там е прекарал 5 дни,

Утеха в любимия му филм "Сам вкъщи"

Грийлиш, който е голям фен на филма от 1992 г. "Сам вкъщи 2", решава да подражава на героя на Кевин Макалистър (Маколи Кълкин) и отсяда в известния хотел "Plaza".

"Отседнах в същия хотел! Можеш да получиш невероятно обслужване по стаите, като 16 топки сладолед! Това е, което той получи във филма! Обичам този филм, човече. Някой ми беше казал за обиколката, така че обиколихме "Сентрал Парк". Никога не съм осъзнавал колко много неща са заснети там. Чувствах се като истински малък турист! Бях в задната част на каретата, теглена от кон и от време на време някой казваше "Кълна се, това е Джак Грийлиш!". Така че казвах: „Приятел! Бързо! Ускори!“. Хареса ми".

Гуардиола винаги намира начин да изненада

Скоро след завръщането си от САЩ, Сити се изправи срещу Ливърпул в Купата на Лигата. Грийлиш не е очаквал да участва в този мач, тъй като е отсъствал много време,  но Гуардиола го изненадва и го пуска в игра през втората част.  "Просто почувствах, че имам нужда от малко почивка. Върнах се да тренирам в сряда и си помислих „Няма шанс да участвам". Тогава, в 70-ата минута, Пеп Гуардиола каза: "Джак, ти влизаш!", споделя за изненадата си Грийлиш. Наскоро пък се появи информация, че Манчестър Сити търпи сериозно подигравки заради фенска песен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички