Играч на Шалке към Холанд: Начу*ай го на баба си! Холанд отговори с гол (ВИДЕО)


Играч на Шалке към Холанд: Начу*ай го на баба си! Холанд отговори с гол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2035 0

Футболът в Германия се завърна, а с това и разгорещените моменти между играчите на терена. Борусия Дортмунд разгроми Шалке в голямото дерби от Бундеслигата, а голмайсторът на "жълто-черните" Ерлинг Холанд отново бе с основни заслуги за триумфа на своя отбор.

В средата на първото полувреме обаче норвежкият младок влезе в словесен сблъсък със защитника на "сините" Жан-Клер Тодибо. Заради празните трибуни и почти липсваща атмосфера на терена, зрителите пред телевизионните екрани имаха "удоволствието" да чуят репликите между двамата играчи.

Тодибо, който е преотстъпен под наем от Барселона, каза на Холанд да "ходи да го начу*а на баба си". Холанд прие с усмивка "съвета" на своя съперник и му отговори само няколко минути по-късно, но чрез изявите си на терена, откривайки резултата в полза на Борусия.

От началото на сезона Холанд е един от най-резултатните нападатели в Европа, а през зимата премина в отбора на Борусия, където започна да бележи от първата минута. Наскоро дори легендата на българския футбол Димитър Бербатов се изказа ласкаво по адрес на Ерлинг Холанд, сравнявайки го с Юсейн Болт и буря (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички