Хабиб Нурмагомедов откри верига ресторанти


Хабиб Нурмагомедов откри верига ресторанти
Снимка: Getty Images/Guliver

2615 0

Бившият шампион в UFC Хабиб Нурмагомедов отвори заведение за бързо хранене в Москва. Дагестанският боец планира верига от заведения под името M-eat by Khabib, като целта е до края на май да бъдат отворени общо 15 обекта в руската столица.

Представителят на Нурмагомедов не е посочил конкретни адреси, но поясни, че инвестициите за едно заведение възлизат на 2-3 милиона рубли (67 000 лв.). Компанията M-it Group Franchising обмисля да навлезе и в други региони в страната, както и в Северен Кавказ.

Освен това се планира фирмата на Хабиб да продава собствени продукци в магазини на големи търговци на дребно. Планът е Хабиб да продължи ударно с инвестициите си, като отговри 150 магазина в пет държави, сред които Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Турция и ОАЕ.

Хабиб Нурмагомедов сложи край на кариерата си в ММА в края на 2020 г след победа над Джъстин Гейджи. Хабиб вече има свой мобилен оператор и има своя собствена ММА организация. Смята се, че спортистът има състояние от 40 милиона долара.

Наскоро Хабиб създаде и футболна агенция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички