Гришо предложи на Надал да му стане треньор, Рафа: Твърде скъп съм


Гришо предложи на Надал да му стане треньор, Рафа: Твърде скъп съм
Снимка: Getty Images

6978 0

Първата ракета на България Григор Димитров и звездата в тениса Рафаел Надал направиха отлично шоу за феновете по време на онлайн видео сесия вчера. Двамата са в Лондон, където се готвят за Уимбълдън.

Българинът попита колегата си дали ще му стане треньор, когато се откаже от професионалния тенис. Испанецът заяви, че е прекалено скъп за родната звезда.

"Добре, какво ще кажеш за това? Хипотетично, че си приключил с кариерата си, да кажем след около 10 години. Ще ти се обадя и ще ти кажа: „Рафа, можеш ли да дойдеш с мен на три турнира на клей?", каза Димитров, на което Надал отговори: "Много съм скъп, човече".

И двамата се разсмяха звучно, след което Григор каза: "Ще платя за два турнира, а третия ще ми го дадеш безплатно". "Разбира се, знаеш, че съм там. Не знам дали ще мога да помогна, но разбира се, ще дам всичко по силите си, за да успея. Но ако спечелиш титлата, ще трябва да направим голямо парти. Това е единствената ми молба към теб", беше отговорът на Рафа. Наскоро Григор коментира шансовете си да спечели турнир от Голям шлем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички