Григор заразял Никол Шерцингер заради сегашната си любима?


Григор заразял Никол Шерцингер заради сегашната си любима?
Снимка: Instagram

27807 0

Първата ракета на България Григор Димитров е причината за раздялата между него и бившата му приятелка Никол Шерцингер. Двамата са сложили край на връзката си, след като тенисистът се е увлякъл по настоящата си приятелка Лолита Османова, пише вестник "24 часа", позовавайки се на "запознати".

Информацията на ежедневника гласи, че Григор и красивата рускиня, която живее в Монте Карло, имат връзка не отскоро, но дълго време я пазели в тайна заради консервативното възпитание на красавицата. Тя искала да мине време от фамозната ѝ сватба с Гаспар Авдолян, която се е състояла през 2017 година, но все още се говори за нея (вижте тук защо). А също и от последвалия развод.

Богаташката искала и да се увери в чувствата на тенис звездата, който преди нея е имал връзки със Серина Уилямс (непотвърдена официално), Мария Шарапова и Никол Шерцингер. С певицата тръгна слух, че Димитров са разделени още в началото на 2019 година, но тя потвърди, че е сама чак през август същата година. А каква бе досегашната версия за раздялата между Никол и Гришо вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички