Григор Димитров с признание: Вече мисля за семейство


Григор Димитров с признание: Вече мисля за семейство
Снимка: Getty Images/Guliver

3896 0

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров призна, че вече мисли за създаване на семейство в откровено интервю за Hello Monaco. Въпреки това той не коментира връзката си с красивата рускиня Лолита Османова, за която стана ясно наскоро, че са заедно.

"Да, разбира се. Не искам да прозвучи арогантно, но ми се налага да полагам усилия, за да бъда по-обикновен отколкото съм, тъй като искам известно време да живея малко по-спокойно и да не се занимавам с нищо", сподели Гришо и разказа има ли и кои са хората, на които се възхищава.

"Има много хора, които харесвам и на които се възхищавам. Това, което винаги съм следвал, е интуицията ми. Хората често ме питат „Какъв съвет би дал на младите играчи или на феновете си?“. Лаская се, когато ми задават подобни въпроси и се радвам, че имам много фенове, но никога не бих казал на децата задължително да правят това, което съм правил аз. Мога да наставлявам единствено себе си, а след това да споделя опита, който съм придобил. Затова винаги казвам на хората да правят нещата по своя начин и да си проправят собствена пътека в живота". В същото интервю Григор признава, че вече е основал фондация в България - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички