Голмайстор на ЦСКА се разведе и го поля в бар


Голмайстор на ЦСКА се разведе и го поля в бар

2630 0

Бившият голмайстор на ЦСКА Еуген Трика отново е свободен мъж. Румънецът се разведе с жена си Лорена след 17-годишен брак. Причината обаче не е изневяра, макар че кой знае... В това вярва самата Лорена, която разкрива пред CANCAN.ro защо се е стигнало до раздялата на звездното семейство.

"Да, развеждам се, разводът бе обявен на 11 май. Всички проблеми около раздялата са уредени. Върнах си моминското име Балачи, признава модната дизайнерка. - Животът продължава, може би това е урок, който трябва да научим. Еуген може да вижда децата ни, когато пожелае. Той е много добър баща (двойката има две момчета - на 16 и на 11 г.) . Исках да дадем пресконференция, но той не пожела. Уважих решението му".

Блондинката е категорична, че причина за разрива на семейството не е изневяра от страна на Трика.

"Не че съм от типа жени, които ровят във вещите на съпрузите си и им преглеждат телефоните. Може и да греша, не знам, но не чувствам, че ми е изневерил. Отношенията ни се влошиха с течение на времето, разводът беше внимателно обмислено решение. Опитах се да оправя нещата, но не проработи. Много дълго бяхме разделени заради работата му. Освен това Еуген не взимаше на сериозно моя бизнес и не ме подкрепяше. Той казваше "Жена ми се занимава с някакви дрехи". Но за мен моята марка е като мое дете", разкрива Лорена Балачи.

Бившият футболист на ЦСКА също признава за развода, но не е словоохотлив. "Да, истина е, развеждам се. Ще изпратим съобщение до пресата", споделя той.

В същото време изданието установява, че той не страда кой знае колко от разлъката. През уикенда той е бил забелязан в известен клуб в Букурещ в компанията ма приятели от двата пола на по питие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички