Георги Георгиев награди победителите в турнир по плуване за деца със специални потребности (СНИМКИ)


Георги Георгиев награди победителите в турнир по плуване за деца със специални потребности (СНИМКИ)
Снимка: Георги Георгиев/Facebook

865 0

"Неподражаем ентусиазъм, сила на волята и вдъхновение - с тези думи мога да опиша децата, родителите и треньорите на тазгодишния турнир по адаптирано плуване за деца и младежи с интелектуални, сензорни и двигателни затруднения", това написа общинският съветник от ГЕРБ и бивш председател на Столичния общински съветник Георги Георгиев.

Именно той награди малките плувци на специалното събитие. В него взеха участие над 100 деца и младежи с двигателни и ментални затруднения от цялата страна. Участниците са било от Варна, Стара Загора, Благоевград и Габрово.

Ето какво написа той във Facebook:

"Неподражаем ентусиазъм, сила на волята и вдъхновение - с тези думи мога да опиша децата, родителите и треньорите на тазгодишния турнир по адаптирано плуване за деца и младежи с интелектуални, сензорни и двигателни затруднения.

За мен беше удоволствие на 3 декември, който е Международният ден на хората с увреждания, за поредна година да дам началото на състезанието по плуване в общинския комплекс „Възраждане“ и да наградя победителите.

Благодаря на организаторите от ParaKids, които създадоха незабравими емоции за над 100 деца и младежи с двигателни и ментални затруднения от цялата страна. Имахме участници от Варна, Стара Загора, Благоевград и Габрово.

Събитието се подкрепя от фондация Sofia 2018 - Европейска столица на спорта и създадената от нас програма за интеграция на деца със специални потребности на Столичен общински съвет".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички