Гард в "Арена Армеец" си позволява повече грубости от позволеното


Гард в "Арена Армеец" си позволява повече грубости от позволеното
Снимка: БГНЕС

2188 0

Организацията на турнира Sofia Open до момента е безупречна, както твърдят играчи и чуждестранни журналисти, които отразяват втория турнир от този ранг в България. Понякога обаче има и леки "засечки" - на една такава се натъкна репортер на Sportlive.bg

Докато се опитваше да заснеме как Григор Димитров раздава автографи на деца, гард от охранителната фирма му е казал да се разкара, защото това била "ВИП" зоната на залата.

Въпросното място всъщност не е било обособено, тъй като не е имало стикери, индикиращи зоната - така, както е навсякъде другаде. Репортерът ни е попитал защо да не може, след като зоната не е обособена, охранителят е бутнал в гърдите журналиста с думите: "Няма к'во да ти се обяснявам".

Единственото желание на Sportlive.bg е да държи читателите си информирани за всичко случващо се по време на турнира и се надяваме други наши колеги да не срещат подобно отношение от пазителите на реда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички