Какво прави Григор Димитров след всеки мач в София?


Какво прави Григор Димитров след всеки мач в София?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2724 0

Григор Димитров безспорно е най-споменаваното име в България от началото на 2017 година, а за щастие в момента имаме привилегията да го гледаме на живо по време на турнира от веригата ATP 250 в София.

След всяка от двете си победи в София родният представител отпразнува бурно успеха си, а също така си направи брилянтно селфи на 360 градуса.

Но какво става, когато светлините угаснат и Гришо напусне корта в зала "Арена Армеец"? Sportlive.bg успя да надникне зад кулисите, макар и за малко.

След като приеме поздравленията от различни хора в щаба и в залата, първият човек, с когото разговаря, е Даниел Валверду - неговият треньор, който дойде в България за турнира. Двамата обсъждат играта на световния №12, допуснатите грешки и някои бележки, който е водил треньорът по време на двубоя.

Двамата правят това в абосолютно усамотение в един от коридорите на залата, и то още преди Григор да мине през съблекалнята и да се насочи към залата за пресконференции.

Успешният тандем продължава отличната си работа, след като Григор Димитров вече има 12 победи от началото на годината и титла през януари в Бризбън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички