Фърдинанд: Роналдо все още се тревожи какво мислят хората за него


Фърдинанд: Роналдо все още се тревожи какво мислят хората за него
Снимка: Getty Images/Guliver

3151 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разкри какви са впечатленията му от Кристиано Роналдо, с когото игра заедно в английския гранд. Фърдинанд направи интересно разкритие за португалеца, за което не много хора знаят.

"Знаехме, че той има талант, но манталитетът му беше различен. Умът му беше различен. Мислехме си: "Уау". Той беше невероятно амбициозен. Роналдо не беше доволен, че вкара победния гол във вратата на Фулъм в последната минута. Той искаше да го направи във финала на Шампионска лига или с Португалия на световно първенство или на европейско", коментира британецът, цитиран от "Record".

"Той вдигна високо летвата. Дори и днес, когато разговарям с него, той все още е недоволен от нещо. Той достигна най-високото ниво, но продължава да се тревожи какво казват хората за него. Роналдо смята, че не получава признанието, което заслужава. Но именно това го прави този, който е и го отличава от нас", категоричен е Фърдинанд. А какво е казал Роналдо на Дибала, когато той споделил, че в Аржентина не го обичат, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички