Футболна България се сбогува с Динко Дерменджиев в събота


Футболна България се сбогува с Динко Дерменджиев в събота
Снимка: tribunaplovdiv.bg

1219 0

Футболна България ще може да си вземе последно "сбогом" с легендата Динко Дерменджиев в събота, 4-ти май. Поклонението пред големия български футболист ще се извърши в зала "Колодрума" в Пловдив.

Траурната церемония ще започне в 10:00 часа, а в 13:30 часа ще е опелото в църквата "Св. Архангел Михаил". Непосредствено след това ще е погребението.

Дерменджиев почина тази нощ след претърпян по-рано през годината инсулт, от който не успя да се възстанови. Няколко часа след погребението му любимият му Ботев посреща Левски в мач от 6-и кръг на плейофите в Първа лига. Мачът е от 20,00 часа.

Вижте тази публикация в Instagram.

Легендата на Ботев Пловдив и българския футбол Динко Дерменджиев напусна този свят. Рано тази сутрин, в малките часове на 1 май, емблематичният играч и треньор на "жълто-черния" клуб почина след близо двумесечна борба за живота си вследствие на претърпян инсулт. Чико си отиде месец преди да навърши 78 години, а отсъствието му ще остави болезнена празнота в голямото семейство на ботевистите. ПФК "Ботев" изказва своите дълбоки съболезнования на семейството и близките на Динко Дерменджиев. #legends #never #die

Публикация, споделена от Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички